tisdag 18 november 2008

Här dog Robin.


Det här är platsen där Robin dog. Längre fram på spåret tilll höger, runt krönet där framme. Tåget kom "hitåt". Måndagen den 29/9 lämnade det Aspens station 14.26 och skulle ankomma Jonsereds station 14.29.

Vi var där och tittade i Fredags. Jag trodde att det skulle vara svårt att ta sig dit. Att han skulle ha liksom klättrat dit. Men det var bara att gå dit. Öppna en grind och gå dit.

1 kommentar:

Anonym sa...

Trist Malin,vet att tidningar eller massmedia.lägger väldig lite tid att titta bakom,fasaden.om va detta innbar för er, hela familjen..För er e detta en tragiskt slut,som ni alltid får bära med er..för dom,en notis..det e för jävligt om man får säga så..önskar att massmedia..ibland kunne,delta..o vara med mer när det händer saker,o göra mer uppmärksamhet..om varför det händer,o på så sätt få mer resuser till hjäp.för människor som mår dårligt..o att det e hårt att leva med alla dessa krav.som man har på sej idag..vet att detta inte hjäper Robin idag..men att det inte ska få hända nånn överhuvudtaget..det vore ett önskemål..för oss alla..Malin va nu rädd om dej o dina nära o kära..jag hoppas att ni så småningom kommer att må lite bättre..det e min önskan till er alla..vet det tar tid men det får det göra..Många varmar kramar Andreas.Dennis,o Elins..Mamma Anne..tänker på er..